Syyskokouksen tiimoilta kauden 2015 päättäminen.

Se olis syyskokous sitten takana päin ja samalla aika paketoida mennyt kausi.
 
Mitään valtaisaa vuodatusta tästä ei nyt tule vaan tiivis paketti.
 
Alkuun todettakoon, että allekirjoittanut jatkaa tulevalla kaudella seuran puheenjohtajana. Lie oliko jatkon syynä ansaittu luottamus vai vastaehdokkaiden uupuminen, siihen en ota kantaa. Tietenkin hiljaa mielessä toivon sen olevan tuo ensin mainittu. Niin tai näin, täältä pesee taas kaudella 2016!!
 
Ensinnäkin kiitokset lähtee kuluneen kauden hallituksen porukalle. Seuran nuoresta iästä johtuen kasvukipuja koettiin edelleen eikä tuleva kausi niitä ainakaan tule poistamaan. Joskin ovat vähenemään päin. Rima on menneen kauden johdosta nyt asetettu ja sitä lähdetään ylittämään tulevalla kaudella.
 
Kiitokset lisäksi kuluneesta kaudesta kaikille Ristinummen radan parantamisessa olleille henkilöille. On erityisen mieltä lämmittävää huomata, että alueen “runsaasata” seurojen lukumäärästä huolimatta olemme kaikki yhtä isoa perhettä. Ja jatkossa tarkoituksena on luonnollisesti kasvaa entistä suuremmaksi ja voimavaraisemmaksi yhteisöksi niin paikallisesti, maakunnallisesti kuin valtakunnallisestikin.
 
Ja viimeisenä muttei suinkaan vähäisimpänä haluan kiittää kuluneesta kaudesta seuran kaikkia jäseniä. Te luotte seuran yhteishengen ja toivonkin, että mahdollisimman moni on kokenut sen olevan positiivinen. Tämä on asia mitä lähdemme luonnollisesti tulevalle kaudelle kasvattamaan entisestään. Yleisesti tarjolla olevien aktiviteettien ohella pyrimme kasvattamaan seuran sisäisiä tapahtumia mm. lisäämällä kisakalenteriin seuramestaruuden kaveriksi seuran parigolfin mestaruuskisat sekä muuta mukavaa. Näistä sitten enemmän tietoa kunhan uusi halitus saa rivinsä järjestettyä.
 
Mutta nyt on aika ladata hieman akkuja ja lähteä vuoden alkupuolella keskittymään palautuneena uuteen kauteen.
 
Ja uudelle kaudelle toivotankin tervetulleeksi hallituksen riveihin seuraavat henkilöt:
Marko Jokimäki
Jani Sjölund
Teemu Laakso
Antti Koskela

Kristian Dietrich

Lisäksi kuluneen kauden hallituksesta tulevalle kaudelle lähtee mukaan seuraavat henkilöt:
Sami Rintala
Teemu Uusitupa
Timo Suomalainen

 
Toivotankin näin loppuun sitten hyvää joulua ja onnellista (sekä birdietäytteistä) uutta vuotta koko seuran puolesta!!
 

-Tommy “PJ” Backman