Bag Tag Challenge

Bag Tag -kisan perusidea on yksinkertainen. Jokainen tavoittelee numeroa 1. Kauden päätteeksi paras palkitaan.

bag_tag

 

Kuinka saat numeron 1?

Helposti, haasta pelaaja, jolla se on.

Kuinka haaste tapahtuu?

Missä tahansa kisoissa voit haastaa pienemmän numeron omaavan pelaajan, tämän pelaajan on otettava haaste vastaan. Mikäli kisan päättyessä olet heittänyt paremman tuloksen kuin haastettava, vaihdatte pelilipukkeita.

Kisojen ulkopuolella haastetta ei ole pakko ottaa vastaan, mutta suositeltavaa on että haasteita pelataan aina kuin mahdollista jotta kisasta tulee mahdollisimman mielenkiintoinen.

Säännöt

  1. Tägin tulee olla mahdollisimman näkyvästi esillä.

  2. Haasteen voi esittää vain jos haastajalle sekä haastettavalla on tägi mukana.

  3. Kaikki haasteet tulee hyväksyä mikäli haaste on tapahtunut kisoissa (jo viikkokisat riittää). Kaikki pelaajat eivät ole automaattisesti mukana. Haasteen on tapahduttava siten, että haastettava reagoi ja “kuittaa” saadessaan haasteen.

  4. Haasteet ratkaistaan heittotuloksen perusteella. Vähemmän heittoja = pelaaja saa pienemmän numeron. Tasatuloksella ei voita. Tasatilanteessa ennen haastetta pienemmän numeron haltija pitää pienemmän numeron.

  5. Saman pelaajan haastetta ei tarvitse hyväksyä heti uudestaan. Jos kaikille osapuolille sopii, peräkkäisiäkin haastekieroksia voi pelata.

  6. Haasteet tulee sopia suullisesti ennen jokaista kierrosta ja samalla on päätettävä onko haaste kierros- vai kisakohtainen.

  7. Jos pelaaja keskeyttää tägikierroksen, hän vaihtaa huonoimman (suurimman) kisassa mukana olevan numeron haltijan kanssa tägejä.

  8. Jos kierrosta ei saada pelattua kokonaan, esimerkiksi pimeyden takia, tägejä ei vaihdeta. Kisan keskeytyessä TD:n päätöksellä 1. kierroksen jälkeen on 1. kierroksen tulokset ne joiden mukaan haasteet ratkaistaan. Mikäli keskeytys tapahtuu ennen kokonaisen kierroksen päättymistä ei tägejä vaihdeta.

  9. Harjoituskierroksilla haastetta ei ole pakko ottaa vastaan ja pelaajat voivat sopia itse tarkemmista pelimuodoista ja säännöistä. Haasteiden pelaamista kuitenkin suositellaan, jotta kisa pysyisi jännittävänä.

  10. Mikäli pelaaja ei todistettavasti ole PELANNUT yhtään haastetta yhden kuukauden aikana on hänen vaihdettava täginsä henkilön kanssa jolla on pelin suurin numero hallussa.